Το ευχαριστώ της Φιλαρμονικής

 

Σας ευχαριστούμε θερμά για την αθρόα προσέλευση σας στην χριστουγεννιάτικη συναυλία «A Christmas festival» που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής με την Φιλαρμονική Δήμου Χίου.

Λυπούμαστε για το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να βρουν θέση στην αίθουσα του Ομηρείου όλοι όσοι προσήλθαν. Αναμφισβήτητο είναι το γεγονός, δεδομένων των δυνατοτήτων της Φιλαρμονικής Δήμου Χίου, ότι η συνδρομή του συλλόγου μας συμπληρωματικά στην οικονομική ενίσχυση του ΝΠΔΔ υπήρξε καταλυτική για τη διοργάνωση μιας συναυλίας τέτοιου επιπέδου.

Ευχαριστούμε θερμά την αρχιμουσικό μας κ. Ευγενία Βορριά καθώς και τους προσκεκλημένους μας μουσικούς για το άρτιο αποτέλεσμα. Επίσης ευχαριστούμε το μουσικό Σχολείο Χίου, τους καθηγητές κ. Μιχάλη Πιλαβά και την κ. Φαίδρα Γιαννέλου καθώς και την Χορωδία Χίου για τη συμμετοχή τους. Τέλος ευχαριστούμε το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο για τη Φιλοξενεία, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου,τους χορηγούς μας και όλους σας, που λίγο έως πολύ, συνδράματε με την εθελοντική οικονομική συνεισφορά σας στο σύλλογό μας για την επίτευξη του όλου εγχειρήματος.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.